Newborn PhotographyNewborn Photography IncNewborn Photographyinfo@NewbornPhotography.com
Monicque van Rossum Newborn Photographer - profile picture

Photographer Overview

Ik ben Monicque. Met mijn man en dochter woon ik in Roermond, naast mijn studio. Mijn gezin is het belangrijkste in mijn leven. Ik houd van gezelligheid, van dieren en van koffie. Op alle terreinen van mijn leven zoek ik naar wat puur, eerlijk en natuurlijk is. Dit zie je ook terug in mijn fotografie.
Ik heb een rustige persoonlijkheid en stel mensen snel op hun gemak. Anderen beschrijven me als lief en hartelijk. Omgaan met baby’s en kleine kinderen is voor mij een tweede natuur. Wat ik van klanten terug hoor, is dat zij de fotosessie zo fijn en ontspannen vonden. Dat is ook wat ik wil: in alle rust mooie dingen maken. Tijd voor mensen nemen.
Mijn man verzorgt de backend van Monicque van Rossum Fotografie. Hij neemt onder meer het financiële deel op zich, zodat ik me volledig op het fotograferen kan richten. Ook helpt hij me met verantwoord ondernemen, wat we beiden belangrijk vinden.
Mijn dochter is inmiddels een tiener. We spelen samen spelletjes; we houden van dezelfde films. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik haar als pasgeboren baby tegen me aan hield. Ik wil die momenten voor anderen vastleggen; niet alleen mooie foto’s maken, maar herinneringen om te koesteren.
Wie weet tot snel!
Monicque

Customer Reviews

No reviews.